Σύντομο Βιογραφικό

Η χειρουργός οδοντίατρος Θεοχαροπούλου Δήμητρα γεννήθηκε στην Έδεσσα.
Αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης το 1988.

Από τότε διατηρεί το ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Γρ. Ξενοπούλου 2 στην Θεσσαλονίκη, όπου παρέχει όλο το φάσμα των οδοντιατρικών εργασιών.
Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια που αφορούν το σύνολο της οδοντιατρικής επιστήμης.

Είναι συνεπής στην αρχή της εμπιστοσύνης και του σεβασμού στη σχέση οδοντιάτρου-ασθενή και  στην εξατομικευμένη προληπτική και θεραπευτική προσέγγιση για κάθε ασθενή.

Στόχος της, όλοι οι ασθενείς του ιατρείου, να φθάσουν μετά από την ολοκλήρωση της θεραπείας τους και τη συστηματική τους παρακολούθηση, σε τέτοιο σημείο στοματικής υγείας που να χρειάζονται μόνο προληπτικό έλεγχο.

Λίγα λόγια για μας

Το ιατρείο μας έχει στηθεί με προσωπική φροντίδα, πολύ δουλειά και μεράκι, ώστε να σας προσφέρει ένα άνετο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους αισθητικής οδοντιατρικής, προσθετικής, εμφυτευματολογίας αλλά και γενικής οδοντιατρικής μέσα από μία γκάμα τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων, συσκευών και θεραπευτικών υλικών διεθνώς.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η εξάλειψη του πόνου και η άνεση του ασθενούς γι αυτό χρησιμοποιούμε ανώδυνες τεχνικές, όπως επιτάσσει η σύγχρονη οδοντιατρική. Φυσικά η μεγάλη εμπειρία της ιατρού και η συνεχής επιμόρφωση της με παρακολούθηση συνεδρίων, σεμιναρίων κ.α., συμβάλλει στην επίτευξή τους.

Επιδίωξη μας είναι η δημιουργία ενός όμορφου και υγιούς χαμόγελου σχεδιασμένο με υπευθυνότητα, ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή στη λεπτομέρεια και με τη συνδρομή έμπειρων συνεργατών -οδοντοτεχνίτες, γναθοχειρουργό- σας παραδίδουμε ένα άριστο αποτέλεσμα, εξατομικευμένο πάντα στις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Όπως κάθε πολίτης ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις της εποχής του αποφασίσαμε να αποτανθούμε διαδικτυακά και στους συμπολίτες εκείνους, οι
οποίοι ζητούν την προσφορότερη γι’ αυτούς λύση -και σε οδοντιατρικό επίπεδο- μέσω διαδικτύου. Επί 30 συναπτά χρόνια των συνεπειών της παραμέλησης της οδοντιατρικής φροντίδας και της τακτικής παρακολούθησης της υγείας του στόματος, σχηματίσαμε την πεποίθηση πως η οδοντιατρική φροντίδα των Ελλήνων εξαρτάται κυρίως από την ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του οδοντίατρου και του ασθενούς.

Από την πλευρά μας λοιπόν, με βάση τις αρχές που μας διέπουν αποφάσισα να θέσω την εμπειρία, την διαρκώς ενημερωμένη επιστημονική γνώση και τεχνική μας στην διάθεσή σας, με νέες φιλικές τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στο καινούριο οικονομικό περιβάλλον.

Και όλα αυτά βεβαίως με :

  • οδοντιατρική περίθαλψη σε άρτια οργανωμένο χώρο εργασίας
  • μηχανοργανωμένο οδοντιατρικό αρχείο, άριστες συνθήκες υγιεινής, σύγχρονα μέσα και υλικά,
  • συνεργασία με τους πλέον εξειδικευμένους συναδέλφους –όπου απαιτηθεί, σε πολύ ειδικές περιπτώσεις- 
  • και όπως πάντα, με την κατανόηση και επιμέλεια που επιβάλλει η θέση του γιατρού.

Βρείτε μας στο Χάρτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ